Schoonmaak kantoren & handelspanden

Je vertrouwt de schoonmaak van je kantoren toch niet aan eender wie toe?

Wanneer je een schoonmaakfirma zoekt voor de wekelijkse schoonmaak van jouw kantoren of jouw handelspand hou je ongetwijfeld rekening met meerdere criteria dan enkel de mate van properheid. Ook betrouwbaarheid, correcte facturatie en vlotte communicatie met je poetshulp zullen een belangrijke rol spelen bij de keuze voor een nieuwe vaste poetsfirma.

Als je jouw kantoren of winkelpand overdag laat schoonmaken, verwacht je uiteraard dat je poetsdame jouw klanten, zakenrelaties en andere bezoekers vriendelijk begroet.

Welke jouw prioriteiten ook zijn, bij schoonmaakbedrijf Cleanit mag je op beide oren slapen! Wij zijn namelijk al jaren bewust gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven en garanderen je een zorgeloze samenwerking en periodieke schoonmaak die volledig wordt afgestemd op jouw wensen!

Schoonmaak kantoren

Hoe onze periodieke schoonmaak kantoren & winkelpanden het verschil maakt?

Altijd dezelfde vertrouwde glimlach

Je krijgt steeds dezelfde vertrouwde poetsdame over de vloer. Is jouw vaste schoonmaker ziek of met vakantie, dan hebben wij altijd een vervanger klaarstaan om continuïteit te garanderen.

1 vaste en vertrouwde contactpersoon

Zaakvoerder Thomas Allard komt persoonlijk bij je langs voor een vrijblijvend kennismakend gesprek en begeleidt het schoonmaakpersoneel ook tijdens de eerste poetsbeurt in jouw bedrijf.

Wij zijn professionals

Onze schoonmakers krijgen interne opleidingen van ervaren collega’s inzake poetstechnieken en brengen alle nodige poetsmaterialen mee. Je hoeft dus helemaal niets te voorzien.

Wij spreken uw taal

Al onze schoonmaakhulpen zijn Nederlandstalig of beschikken minstens over voldoende kennis van het Nederlands om vlot met jou, jouw medewerkers en bezoekers te kunnen communiceren.

Duidelijke facturatie

Vooraf spreken we een vast maximumbedrag af voor de schoonmaak. Deze kosten worden op tijd, duidelijk en correct gefactureerd. Sowieso betaal je enkel voor werkelijk gepresteerde uren.

Langetermijn samenwerking in vertrouwen

Cleanit is een betrouwbare partner op elk vlak met een onberispelijke reputatie en een opvallende hoge klanttevredenheid en -retentie. Hoe we dit realiseren lees je hier.

Waarvoor kan je Cleanit zoal inschakelen?

N
Dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of eenmalige schoonmaak van kantoren, handelspanden, magazijnen,… tijdens de kantooruren.
N
Reinigen van glaspartijen aan de buiten- en binnenzijde van uw bedrijfsgebouw.
N
Periodiek tuinonderhoud van de groenpartijen rondom uw bedrijfsgebouw en parking.
N
Regelmatig onderhoud van de gemeenschappelijke delen (traphallen, liften, ed…) in appartements- of gedeelde kantoorgebouwen

Benieuwd naar onze tarieven?

Gewoon een berichtje sturen volstaat om gratis en geheel vrijblijvend een richtprijs voor periodieke schoonmaak van kantoren of handelspanden te ontvangen!

Schoonmakers in de regio Antwerpen

We beschikken over kantoren in Aartselaar en Wommelgem en een mobiele kuisploeg bestaande uit ca. 25 wagens. Daardoor kunnen we onze schoonmaakdiensten aanbieden in Groot-Antwerpen.

Schoonmaak kantoren

Contactgegevens

Cleanit
Tel: 03 887 54 60
Mail: info@clean-it.be

Werkregio

Schakel schoonmaakbedrijf Cleanit in voor professioneel poetswerk in kantoren, bedrijfspanden en gemeenschappelijke delen in en rond Antwerpen.