Waarom voor schoonmaakfirma Cleanit kiezen?

Een professionele service op maat van professionele klanten

Na meer dan 25 jaar in het vak kennen we niet alleen de schoonmaaksector door en door. We weten intussen ook perfect wat professionele klanten zoals jij van een schoonmaakfirma als de onze verwachten. Dat is immers niet alleen een onberispelijke netheid en hygiëne…

Wij zijn genomineerd voor Trends Gazellen 2021 in de lijst Kleine Gazellen van de provincie Antwerpen.
Trends Gazellen nominatie

Schoonmaak kantoren

Wat wij behalve onberispelijke netheid nog garanderen?

N

Over de competenties van ons schoonmaakpersoneel hoef je niet te twijfelen. Zij worden intern opgeleid door ervaringsdeskundigen en kennen de correcte poetstechnieken door en door.

N

Bij Cleanit heb je slechts 1 contactpersoon die bovendien 24/7 bereikbaar is. Zaakvoerder Thomas Allard komt persoonlijk bij je langs voor een kennismakend gesprek en om kristalheldere afspraken te maken. Ook tijdens de eerste poetsbeurt komt hij samen met de poetshulp ter plaatse. Je mag trouwens steeds hetzelfde vertrouwde gezicht verwachten, want je krijgt een vaste poetsdame of –heer toegewezen. Enkel bij ziekte of vakantie wordt hij/zij vervangen, want ook in deze gevallen blijft de continuïteit van onze service gegarandeerd.

N

Ons schoonmaakpersoneel is Nederlandstalig of beschikt over voldoende kennis van het Nederlands om een vlotte communicatie te verzekeren. Het gros van onze medewerkers heeft bovendien meerdere jaren dienst bij ons bedrijf en ook daarop zijn we best trots.

N

Je doet zaken met een stabiel en financieel gezond bedrijf. Je hoeft jezelf dus geen zorgen te maken dat je over enkele jaren op zoek zou moeten naar een andere schoonmaakfirma. Wij plannen nog vele jaren aan onze 25 jaar ervaring toe te voegen!

N

Dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, blijkt uit de vele trouwe klanten die na jarenlang samenwerken nog steeds overtuigd voor onze service blijven kiezen. Ook onze stipte, duidelijke en correcte facturatie heeft daar zeker mee te maken. We respecteren de gemaakte afspraken en de afgesproken maximum tarieven en rekenen enkel werkelijk gepresteerde werkuren aan.

N

Onze loyale medewerkers genieten ons volledige vertrouwen. Om je echter volledig gerust te stellen, hebben we alle wagens van onze mobiele kuisploeg uitgerust met Track & Trace software en kunnen we op verzoek ook de nodige verzekeringsdocumenten voorleggen.

Even kennismaken?

Wil je meer weten over onze service of een gratis prijsofferte ontvangen?
Wij komen met plezier bij je langs. Gratis en geheel vrijblijvend uiteraard.

Interesse in een job bij Cleanit?

Cleanit heeft intussen al een 30-tal werknemers in dienst en dat aantal blijft door de constante groei dag na dag stijgen. Ben jij op zoek naar een toffe job in de schoonmaaksector, spreek je Nederlands en ben je helemaal te vinden voor eerlijk werk en een eerlijke verloning? Laat dan zeker van je horen! Stuur ons gerust je spontane sollicitatie door en wie weet zien we jou binnenkort ook in Wommelgem, Aartselaar of in regio Antwerpen rondrijden met zo’n leuke Cleanit mobiel!

Contactgegevens

Cleanit
Tel: 03 887 54 60
Mail: info@clean-it.be

Werkregio

Schakel schoonmaakbedrijf Cleanit in voor professioneel poetswerk in kantoren, bedrijfspanden en gemeenschappelijke delen in en rond Antwerpen.