Professionele poetsdiensten in en rond Antwerpen bij Cleanit

Sinds 2009 specialiseren we ons bij schoonmaakbedrijf Cleanit bewust in professionele poetsdiensten op maat in en rond Antwerpen. In opdracht van bedrijven en beheerders van gemeenschappelijke delen in appartementsgebouwen poetsen we kantoren, handelspanden, gemeenschappelijke traphallen, enz…
Schoonmaak kantoren

Cleanit poetsdiensten

Schoonmaak van kantoren

Geen tijd of zin om zelf je burelen te poetsen? Wij wel! Besteed je kostbare tijd aan de uitbouw van je zaak en vertrouw de periodieke schoonmaak van je kantoren of handelszaak aan de professionele schoonmakers van Cleanit toe.

Schoonmaak van traphallen

Onderhoud traphallen
Elke week, tweewekelijks of één keer per maand gemeenschappelijke delen zoals de traphal in je appartementsgebouw laten poetsen? Ook kleine ruimtes in regio Antwerpen poetsen we met de glimlach.

Glazenwas

Glazenwas
Enkel een ruitenwasser nodig of je poetswerk af en toe combineren met glazenwas? Alles is bespreekbaar.

Altijd maatwerk

Bij Cleanit kiezen we er bewust voor om geen particuliere poetshulp service met dienstencheques aan te bieden. We bieden wel een flexibele en professionele schoonmaakservice op maat van elke klant aan. Hoe vaak we langskomen, op welke tijdstippen en voor welk type kuiswerk? We bespreken samen hoe we een à la carte schoonmaakservice organiseren volgens jouw voorkeuren.
Schoonmaak kantoren

Benieuwd naar onze schoonmaak prijzen?

Vertel ons welke schoonmaakdiensten je nodig hebt en wij bezorgen je een kristalheldere prijsofferte.
Liever een persoonlijke kennismaking met prijsofferte? Dat kan ook!

Contactgegevens

Cleanit
Tel: 03 887 54 60
Mail: info@clean-it.be

Werkregio

Schakel schoonmaakbedrijf Cleanit in voor professioneel poetswerk in kantoren, bedrijfspanden en gemeenschappelijke delen in en rond Antwerpen.