Onderhoud bedrijfsgebouwen inclusief glazenwas

Allround schoonmaakservice voor jouw volledig bedrijfsgebouw

Onderhoud van bedrijfsgebouwen omvat veel meer dan enkel de schoonmaak van het interieur. Ook de netheid van de buitenzijde van het gebouw bepaalt immers in grote mate de eerste indruk die bezoekers van jouw bedrijf meekrijgen. Ook de gevel, de gevelreclame en de ramen moeten er steeds onberispelijk uitzien.

Voor het onderhoud van jouw bedrijfsgebouwen kan je beroep doen op verschillende schoonmaakfirma’s, of je kan het complete pakket aan schoonmaakbedrijf Cleanit uit Aartselaar toevertrouwen. Wij leveren namelijk een totale schoonmaakservice voor zowel het interieur als de ramen.

Glazenwas
Glazenwas

Milieuvriendelijk, snel en streeploos ramen wassen

De glaspartijen in het interieur van jouw kantoorgebouw worden al tijdens de wekelijkse of maandelijkse periodieke schoonmaakbeurt gereinigd. Voor de ruiten aan de buitenzijde van het gebouw, sturen we gespecialiseerde glazenwassers ter plaatse. Zij beschikken over professionele materialen en hoogtewerkers om in alle veiligheid en volgens de regels van de kunst jouw ramen te wassen.

Voor die glazenwas gebruiken wij bij voorkeur ons osmosesysteem. Hierbij wordt demiwater zonder reinigingsmiddel tot in de poriën van het te reinigen oppervlak gebracht. Een grondige dieptereiniging zonder chemische reinigingsmiddelen dus. Doordat er geen sponzen, aftrekkers en wissers nodig zijn, maar enkel een steel met zachte borstel, is ook een streeploos resultaat na het drogen verzekerd. Dit systeem laat ons bovendien toe om ramen met een hoogte tot 15 meter met een snelheid van maar liefst 250 m2 per uur reinigen.

Combineren we het osmosesysteem met een hoogtewerker dan zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Ook ramen op grote hoogtes en zelfs de gevelreclame en zonnepanelen op het dak kunnen moeiteloos, snel en op milieuvriendelijke wijze gereinigd worden.

Glazenwasser of reiniging zonnepanelen nodig?

Neem gerust even contact met ons op om gratis en geheel vrijblijvend een maatwerk prijsofferte voor onderhoud bedrijfsgebouwen te ontvangen.

Contactgegevens

Cleanit
Tel: 03 887 54 60
Mail: info@clean-it.be

Werkregio

Schakel schoonmaakbedrijf Cleanit in voor professioneel poetswerk in kantoren, bedrijfspanden en gemeenschappelijke delen in en rond Antwerpen.